JIŘÍ OBERFALZER

CV

1966 - 1973 - literárně dramatický obor Lidové školy umění v Karlových Varech
1975 - 1988 - divadlo Orfeus Radima Vašinky v Praze
1989 - 1990 - Malé české divadlo Přemysla Ruta
1990 - nyní - působí ve veřejných, nevládních nebo privátních manažerských funkcích

Filmografie

2017 Temný Kraj [TV seriál] - Hříšníci, pokračování (E06) - ředitel psychiatrické léčebny
2015 Jan Hus [TV film] - kardinál Balardi
2015 Mamon  [TV seriál] - Kapitola 6: Pakt (E06)
2015 Vraždy v kruhu [TV seriál] - Na nejvyšší úrovni (E12) - advokát
2014 Poslední cyklista [TV film] - profesor Roubíček
2014 První republika  [TV seriál] - Eskamotér (S01E20) - konferenciér
2010 Bludičky [TV film] - předseda komise
2003 Nadměrné maličkosti [TV cyklus] - šéf

V letech 2007 - 2017 v soukromé divadelní produkci:

Noc na Karlštejně, jako Vévoda Bavorský, cyperský král Petr i arcibiskup Arnošt z Pardubic
Postřižiny, v rolích doktora Gruntoráda, pana Koloničného, nebo pana Vilímka

V případě zájmu o obsazení herce volejte Jirku - 777 599 560